0239 612453 0239 401347
întreabă
Specialistul

Despre Noi

ESTET DENT s-a infiintat in anul 2003 si de atunci a devenit una dintre cele mai performante clinici stomatologice private din Braila.

La ESTET DENT veţi fi mereu întâmpinat cu zâmbetul pe buze, într-o atmosferă moderna, caldă şi primitoare, unde cei mai buni medici stomatologi din Braila vor avea grijă ca intervenţia să fie la inaltimea asteptarilor dumneavoastra.

Clinica ESTET DENT este dotata conform standardelor, iar personalul se distinge prin seriozitate si respect fata de pacient, calitati care ne recomanda si va vor face sa reveniti cu placere.

Medicii nostri sunt la curent cu noutatile din domeniul stomatologiei moderne, atat generale cat si implantologice prin participarea la congrese si cursuri in tara si strainatate.

Clinica ESTET DENT detine o gama variata de instrumentar, de maxima calitate ce vine in sprijinul medicului dar in acelasi timp, oferindu-i pacientului siguranta si confortul de care are nevoie. Stim ca timpul dvs este pretios de aceea respectam cu strictete programarile si avem flexibilitate in alegerea orelor de tratament.