0239 612453 0239 401347
întreabă
Specialistul

Anestezie

Anestezia

Astăzi stomatologia dispune de diverse soluţii anestetice.

Firmele farmaceutice au dezvoltat o serie de anestezii dentare sigure care fac intervenţiile stomatologice nedureroase.

În funcţie de volumul necesar al tratamentului dentar medicul-stomatolog alege tipul de anestezie, şi astfel oricare intervenţie devine nedureroasă.

Toate tipurile de anestezie sunt împărţite în:

Anestezia aplicativă. Această metodă presupune aplicarea unui sprai de lidocaina. Anestezia aplicativă - o anestezie de suprafaţă. Este utilizată pentru îndepărtarea plăcii dentare, extragerea dinţilor mobili, precum şi înainte de a efectua o anestezie mai profundă pentru a diminua disconfortul de la injectare.

  • Anestezie infiltrativa. Este cea mai generală formă de anestezie în stomatologie, cunoscută de toţi aşa numită "amortire". Anestezia infiltrativa se efectuează prin injectare sub mucoasa. Acest tip de anestezie este utilizat în majoritatea intervenţiilor stomatologice, cum ar fi tratamentul dinţilor şi canalelor radiculare, intervenţii chirurgicale. Profunzimea şi durata de anestezie este suficientă pentru orice tratament stomatologic pentru cel puţin 60 de minute.
  • Anestezie regională. Utilizînd ecest tip de anestezie preparatul este apropiat de ramurile nervului trigemen, cu efectul analgetic observat într-o anumită zonă de inervaţie. Anestezie regională este utilizată pentru intervenţii chirurgicale în regiunea molarilor, gingiilor şi procedurilor volumoase.
Anestezia

Deseori, soluţiile anestetice sunt amestecate cu preparatele pentru îngustarea vaselor de sânge, ceea ce face anestezia mai eficientă şi împiedică absorbţia anesteziei în circulaţia generală a sîngelui.

În clinica stomatologică "Estet Dent" este utilizată anestezia a firmei cunoscute Septodont (Franţa).

Este important de a informa medicul dumneavoastră despre orice formă de intoleranţă la anestezii. Acest lucru poate schimba în mod semnificativ tactica de anestezie, ceea ce o face mai sigură pentru pacient.


Acestea şi alte tehnologii cu mare succes sunt utilizate în centrul stomatologic "Estet Dent" care este situat în Braila pe strada Galaţi vizavi de bloc turn , unde lucrează medici calificaţi, care îşi îndreaptă întreaga lor experienţa cu ajutorul tehnologiilor moderne către îmbunătăţirea sănătăţii a pacienţilor.