0239 612453 0239 401347
întreabă
Specialistul

Terapie endodontica

Noi tratăm canalele radiculare

Endodonţia - este o secţiune în stomatologie terapeutică, care se ocupă de tratamentul canalelor radiculare si proceselor inflamatoare care au loc în jurul rădăcinelor dinţilor. Cunoscută multor diagnoza de„pulpită"- nu este altceva decît o carie netratată, care a provocat inflamarea neurovasculară în canalele radiculare a dintelui. În cazul în care procesul nu a atins ţesuturile înconjurătoare a rădăcinilor, el poate fi oprit de medic-endodontist. O atenţie deosebită trebuie  acordată dinţilor, care au nevoie de obturarea repetată a canalelor radiculare plombate anterior. Acesta este unul dintre cele mai complicate tipuri de tratamentul  endodontic.

Noi tratăm canalele radiculare

Modalităţi de prelucrarea canalelor radiculare, metoda de plombare, numărul de vizite determină medicul, reeişind din situaţia clinică specifică. Obturarea canalelor radiculare în clinica noastră de obicei se realizează cu ştifturi din guttaperca( în modul rece sau termic încălzit). Utilizarea canulelor endodontice şi apexlocatorului de ultima generaţie în tratamentul canalelor radiculare a permis optimizarea procesului, îmbunătăţirea calităţii şi reducerea timpulului de tratament.


Noi tratăm canalele radiculare

În cazuri specifice, cum ar fi tratamentul canalului cu o anomalie complexă, eliminarea defectelor de obturarea canaleror, extragerea corpurilor străine din canalele radiculare şi obţinerea unui rezultat garantat  (pentru a mări procentajul  rezultatelor de succes) permite optică operaţională.


În centrul stomatologic "Estet Dent" în timpul tratamentului endodontic este utilizat Dentaport ZX - o noutate într-un număr de sisteme bine stabilite pentru tratamentul endodontic a companiei Morita (Japonia). Ea este reprezentată de o piesă speciala endodontică cu viteză redusă cu un apexlocator. Utilizând Dentaport ZX semnificativ se reduce riscul unor erori în prelucrarea canalelor radiculare.


Acestea şi alte tehnologii cu mare succes sunt utilizate în centrul stomatologic "Estet Dent" care este situat în centrul Chişinăului, unde lucrează medici calificaţi, care îşi îndreaptă întreaga lor experienţa cu ajutorul tehnologiilor moderne către îmbunătăţirea sănătăţii a pacienţilor.