0239 612453 0239 401347
întreabă
Specialistul

Tehnologii

Fotolii Anthos

Avantajele instalaţiilor stomatologice Anthos

  • Anthos Lămpile de fotolimer sunt integrate în instalaţiile Anthos aranjate după cerinţele tehnologiilor ultramoderne LED (lumină-diod). Lampa are posibilitate de programare în dependenţă de situaţie clinică (4 programe) ceea ce permite medicului înbunătăţirea calităţii a materialului polimerizat pentru obturaţie. Caracteristică unică a tehnologiilor LED este că acestea nu generează căldura ceea ce exclude inflamaţia pulpitei (nervului).
  • Anthos Fiecare instrument al locului de muncă a instalaţiilor Anthos are un sistem care previne pătrunderea sprăiului pulverizat în circuitul intern din cauza efectului de absorbire. Acest lucru previne posibilitatea de infectare intercalata a pacientului.
  • Anthos Piesele firmei CaVo (Gemania) şi W&H (Austria) asigură alimentarea optimă a apei (de la 4 pînă la 5 puncte) în procesul lucrului ce exclude posibilitatea de încălzire a suprafeţei dintelui. Acest fapt previne inflamaţia pulpei dentare (nervului) în continuare. Sunt dotate cu fibra optică şi LED ce oferă medicului posibilitatea să observe suprafeţele cariate în zonele ascunse prin iluminarea suplimentară în direcţia piesei.
  • Anthos Instalaţiile sunt echipate cu fotolii confortabile şi anatomice în care pacientul se va simţi ca la domiciliu pe canapea.
  • Anthos Luminatorul Venus Plus cu un nivel de luminare min 8000-max 35000 lux asigură o iluminare confortabilă a locului de muncă. Luminatorul este echipat cu potenţiometru care permite să regulaţi intensivitatea iluminării în dependenţă de cazurile clinice.
  • Anthos Monitorul este o parte ergonomică a instalaţiilor care permite să aveţi la dispoziţie radiografia şi camera video.
  • Anthos Un sistem aparte este prevăzut pentru aspiratoare care exclude distribuirea norului infectat din zona tratamentului în căile respiratorii a pacienţilor şi personalului.
  • Anthos Camera interorală a firmei Dia Cam este un aparat foto digital conectat la un calculator şi instalat într-o piesă comodă cu ajutorul căruia se efectuează examinarea cavităţii bucale a pacientului. Camera interorală permite pacientului să vadă ceea ce nu poate vedea acasă cu ajutorul oglindei, adică să vadă toate probleme existente şi împreună cu medicul să discută planul de tratament. De asemenea folosind acest aparat foto medicul face fotografii ale cazurilor clinice înainte şi după tratament.Acest lucru permite pacienţilor clinicii stomatologice "Estet Dent" să aprecieze rezultatele tratamentului.
  • Anthos Instalaţii stomatologice sunt echipate cu filtre suplimentare pentru aer, apă şi altele.

Clinica stomatologică "Estet Dent" este una din liderii în domeniul prestării serviciilor stomatologice şi deaceea pacienţii care se tratează în clinica nostră sunt demni de un confort şi servicii stomatologice de calitate înaltă.