0239 612453 0239 401347
întreabă
Specialistul

Tehnologii

Fizidispenser

KaVo INTRAsurg 300 (Germany)

KaVo INTRAsurg 300 (Germania) – este un dispozitiv chirurgical care este proiectat pentru toate procedurile chirurgicale, fie vorba de chirurgie orala sau chirurgie maxilofacială, şi mai ales este potrivit pentru utilizarea lui în implantologie orală.

Construcţie optimă al dispozitivului vă permite să reglaţi parametrii importanţi, cum ar fi reducerea vitezei de rotaţie, diapazonul rotaţilor, momentul de rotaţie necesar, puterea pompei de aprovizionare cu soluţie fiziologică şi direcţia de rotaţie a micromotorului, care minimizează eroarea posibilă în timpul tratamentului cu aparatele analogice.

Programul definit individual în şase etape face instrumentul să fie universal pentru o varietate de operaţii chirurgicale.

Micromotorul INTRA-S 550 care este fără perii şi poate fi autoclavabil deschis are un control intelectual la diapazonul de rotaţii de 300 la 12.000 rpm cu un moment de rotaţii în 5,5 Ncm.

La rotaţii cu viteza mare momentul de rotaţie se reduce pentru a preveni traumarea osului. În combinaţie cu canula universală imlantologică INTRA C3-C09 este posibil de a efectua toate lucrările pentru a copespunde cerinţelor de implantologie modernă.

Partea lucrătoare a piesei este irigată cu soluţie fiziologica, ceea ce previne supraîncălzirea osului în timpul tratamentului.

Utilizarea KaVo INTRAsurg 300 în clinica stomatologică "Estet Dent" (Chişinău, Moldova), exclude orice risc de respingere a implantului de catre organismul uman.