0239 612453 0239 401347
întreabă
Specialistul

Tehnologii

Vector

Vector

Aparatul "Vector" face parte din cele mai recente realizări în domeniul echipamentelor stomatologice care sunt practicate în clinica stomatologică "Estet Dent" (Chisinau, Moldova), începând cu anul 2006. Cu ajutorul lui se măresc semnificativ perspectivele tratamentului parodontal (boli ale gingiilor).

Este cunoscut faptul că în cazul în care omul suferă de aşa boli, cum ar fi parodontita cronică, tratare de sinestatator numai prin menţinerea igienei cavităţii bucale deja este imposibilă. Cu ajutorul aparatului "Vector" tratamentului parodontal este efectuat în felul următor: suprafaţa rădăcinei dintelui şi mucoasei este scutită de piatra si bacterii subgingivale.

Efectul hidrodinamic acestei metode poate reduce semnificativ numărul de microorganisme şi, ce este mai important, procesul este efectuat fără sângerari şi fără durere semnificative, cu nici un prejudiciu a tesuturilor moi, chiar şi în zonele îndepărtate din cavitatea bucală.

După tratamentul parodontic obişnuit suprafaţa dintelui deseori devine rugoasa, ceea ce este baza pentru formarea placii noi. Dar atunci când se utilizează "Vector", particulele minuscule care întră în componenţa sistemului inovator lustruieşte uşor suprafaţa dinţilor în timpul curăţirii.

Şi, în sfârşit, pentru cei norocoşi care sunt proprietari de implanturi – o veşte bună, în timpului tratamentului parodontologic şi profilaxiei sistematice a cavitatea bucale cu aparatul "Vector" durata de utilizare a implanturilor se măreşte de câteva ori, ceea ce va permite să economisiţi, nu numai finanţe, dar ceea ce este, probabil, mai valoros - timp şi nervi.