Politica de protectia datelor

Politica de protectia datelor

Politica de protectia datelor site www.stomatologie-braila.ro

 

  • Scopul

 

Datele personale sau informatiile personale sunt orice fel de element de date care ne permite să te identificăm ca persoană. Prelucrarea datelor cu caracter personal este guvernată de către Regulamentul privind protecția datelor cu caracter personal (”GDPR”) și completat în România prin Legea nr. 190/2018.

Luăm confidențialitatea și securitatea datelor tale personale foarte în serios, iar acest document evidențiază: (a) datele personale pe care le colectăm de la tine, (b) cum intenționăm să folosim aceste date și (c) ce drepturi ai în legătură cu aceste date și cu prelucrarea lor.

 

  • Cine controlează datele tale personale și cum ne poți contacta?

 

Potrivit legislației, compania noastră, ESTET DENT S.R.L., este operator de date cu caracter personal. Pentru ca datele tale să fie prelucrate în siguranță, am depus toate eforturile să implementăm măsuri rezonabile pentru a proteja informațiile tale personale.

Potrivit legislației, tu, persoana fizică beneficiară a serviciilor noastre sau persoana aflată în orice fel de relație cu compania noastră, ești o persoană vizată”, adică o persoană fizică identificată sau identificabilă. Pentru a fi complet transparenți în privința prelucrării de date și pentru a-ți permite să îți exerciți cu ușurință, în orice moment, drepturile, am implementat măsuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date și tu, persoana vizată.

 

  • Datele noastre de contact

 

Mai jos găsești și datele noastre de identificare și de contact:

Denumire ESTET DENT SRL
Sediul social Braila, Str. Plevna nr. 280, Bl. 14, parter
Număr registrul comerțului J09/938/2003
Cod unic identificare RO 16002822
E-mail office@estetdent.ro
DPO tel 0730050346, e-mail:  gdpr@netspace.ro

În măsură în care ai nelămuriri, observații sau reclamații cu privire la noi sau la datele personale pe care le prelucrăm pentru tine, ne poți trimite oricând un e-mail la adresa de mai sus.

 

  • Datele autorității de supraveghere

 

Dacă crezi că apare o problemă cu prelucrarea datelor personale, o să te rugăm să ne trimiți mai întâi o cerere la adresa menționată anterior – vom depune toate eforturile pentru a rezolva cererea ta în cel mai scurt timp, pe cale amiabilă.

De asemenea, poți depune o plângere la autoritatea de supraveghere a datelor cu caracter personal. Pentru România, datele de contact le găsești mai jos:

Nume Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
Adresa B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212
E-mail anspdcp@dataprotection.ro

 

  • Ce informații colectăm de la tine?

 

Colectăm de la tine doar informațiile pe care ni le transmit pe mail cu scopul de a face programarea.

Colectăm de asemenea informații de la tine prin intermediul cookies-urilor atunci când ne folosești site-ul. Pentru mai multe informații, te rugăm să citești Politica de Cookies (a se insera link către politică).

 

  • Cum colectăm informațiile?

 

Colectăm datele personale direct de la tine în mai multe moduri:

  • în mod direct de la tine atunci când:
    • ne trimiti un mesaj la Sectiunea „Contact”;
    • ne semnalezi o problemă cu website-ul nostru sau comunici în alt mod cu noi.

 

  • Care este temeiul legal pentru prelucrarea datelor personale?

 

Vom folosi informațiile/datele tale personale în următoarele modalități pe baza următoarelor temeiuri legale:

Datele Personale Scop Temei Legal
  • Numele
  • Adresa de e-mail;
  • Numărul de telefon.
  • Corespondenta dintre noi.
Transmiterea de mesaje pe adresa de e-mail de la sectiunea „Contact” Ne-ai oferit consimțământul în mod expres la accesarea Sectiunii.

 

  • Dacă nu vreau să furnizez aceste informații?

 

Nu trebuie să ne furnizezi datele tale personale. Cu toate acestea, dacă alegi să nu o faci, nu vom putea să îți livrăm cele mai bune servicii pe website-ul nostru (de exemplu, nu vei putea sa ne trimiti mesajul tau).

 

  • Cum protejați aceste informații?

 

Înțelegem cât de importantă este securitatea datelor personale și luăm măsurile necesare pentru a proteja clienții și pacienții noștri și alte persoane ale căror date le prelucrăm de accesul neautorizat al datelor personale, precum și de modificarea, divulgarea sau distrugerea neautorizata ale datelor pe care le prelucrăm în activitatea curentă.

Am implementat următoarele măsuri tehnice și organizatorice de securitate a datelor cu caracter personal:

Politici dedicate. Adoptăm și revizuim constant practicile și politicile interne de prelucrare a datelor personale (inclusiv măsurile fizice și electronice de securitate), pentru a ne proteja sistemele de un eventual acces neautorizat sau alte posibile amenințări la securitatea acestora. Aceste politici sunt supuse unor verificări constante, pentru a ne asigura că respectăm cerințele legale și că sistemele funcționează în mod adecvat.

Minimizarea datelor. Ne asigurăm că datele tale cu caracter personal pe care le prelucrăm sunt limitate doar la cele necesare, adecvate și relevante pentru scopurile declarate în această notă.

Restrângerea accesului la date. Încercăm să restrângem cât mai mult accesul la datele cu caracter personal pe care le prelucrăm la minimul necesar: angajați, colaboratori și alte persoane care au nevoie să acceseze aceste date pentru a le prelucra și a duce la îndeplinire un serviciu. Partenerii și colaboratorii noștri sunt supuși unor obligații stricte de confidențialitate (fie statutare, fie legale).

Măsuri tehnice specifice. Utilizăm tehnologii care să asigure securitatea clienților noștri, încercând întotdeauna să implementăm cele mai optime soluții pentru protecția datelor.

Asigurarea exactității datelor tale. Câteodată este posibil să îți cerem să confirmi exactitatea sau actualitatea datelor tale pentru a fi siguri că ele reflectă realitatea.

Instruirea personalului. Ne instruim și testăm constant angajații și colaboratorii cu privire la legislația și cele mai bune practici în domeniul prelucrării datelor cu caracter personal.

 

  • Cu cine împărtășiți datele personale?

 

Furnizorul nostru de servicii pentru website va avea acces la informațiile tale personale. Acest lucru este necesar pentru a putea opera website-ul nostru.

Furnizorul nostru de e-mail poate de asemenea să aibă acces la informațiile tale personale. Acest lucru este necesar pentru ca noi să îți putem trimite informații si raspuns la mesajele tale.

Vom putea fi nevoiți să furnizăm datele personale cu următorii în anumite circumstanțe limitate:

  • Furnizori de servicii de securitate pe IT;
  • Consultanți externi (precum avocați);
  • Autorități publice sau organisme judiciare.

În orice moment vom decide să acordăm acces datelor tale personale către altcineva, ne vom asigura că există metode de securitate adecvate implementate pentru a-ți proteja confidențialitatea.

 

  • Vor fi datele mele personale transferate în afara SEE?

 

Datele tale personale NU vor fi transferate in afara SEE.

 

  • Cât timp stocăm datele tale personale?

 

Informațiile pe care le colectăm în scopul cercetării de marketing si pentru a raspunde mesajelor tale vor fi păstrate pentru o perioadă de maxim 6 luni după ce sunt colectate. După acest moment le vom șterge.

Informațiile pe care le colectăm cu scopul de a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website-ul nostru vor fi ținute pentru o perioadă de maxim 6 luni de la momentul la care sunt colectate. Trebuie să reținem aceste date din rațiuni tehnice și pentru a îmbunătăți experiența pe website-ul nostru.

Uneori, este posibil să avem nevoie să ținem o copie a datelor tale personale pentru o perioadă mai lungă de timp, în cazul unei dispute de exemplu, pentru a investiga breșele de securitate sau pentru a ne conforma obligațiilor legale. Nu vom stoca niciodată datele tale personale pentru mai mult decât este necesar.

În toate cazurile, informațiile tale personale vor fi distruse în mod securizat odată ce perioada de stocare descrisă mai sus a expirat.

 

  • Care sunt drepturile tale?

 

Ai anumite drepturi în ceea ce privește datele tale personale pe care le prelucrăm, inclusiv:

  • dreptul de a fi informat despre cum colectăm și folosim aceste date (informații pe care le găsești în această notă de informare);
  • dreptul de a avea acces la informațiile pe care le deținem despre tine;
  • dreptul de a rectifica datele dacă consider că sunt incorecte/inexacte/incomplete;
  • dreptul de a ne cere ștergerea datelor (doar în cazul în care ne bazăm pe consimțământul tău pentru prelucrare);
  • dreptul de a primi o copie de pe orice informații am deține despre tine;

Ai de asemenea dreptul de a te opune prelucrării datelor tale personale în scopurile enumerate anterior. Cu toate acestea, trebuie să ai în vedere că nu este un drept absolut, ci suportă anumite limitări.

 

Dacă vrei să-ți exerciți oricare din drepturile pe care le ai în legătură cu datele personale, te rugăm să ne contactezi la datele furnizate în secțiunea 2.1.

 

  • Facem și altceva cu aceste date în viitor?

 

Nu vom face altceva cu datele tale personale colectate prin intermediul site-ului fara a te informa in prealabil.

 

  • Consimțământ

 

Acolo unde consimțământul este folosit pentru prelucrarea datelor, ai dreptul de a-ți retrage consimțământul în orice moment și să ne ceri să oprim prelucrarea datelor tale.

Îți vom spune despre implicațiile acestui fapt și vom urma opțiunile tale în acest sens.

 

  • Schimbări la această notă de informare

 

Este posibil să fie necesar să modificăm această notificare de informare în viitor (de exemplu, pentru a respecta noile cerințe legale).

În acest caz, vă vom oferi o notă de informare revizuită, pe care o veți putea accesa în același mod în care ați accesat această versiune.

 

  • Informarea pacienților Estet DENT S.R.L.

 

În cazul în care ai devenit deja pacientul nostru, te rugam să citești Nota de informare pacienți clinica stomatologică.

 

Conducerea ESTET DENT S.R.L.